TINDE miljø.

Vi åpner nå for bestilling av vår mest populære kampanje, Tinde Miljø! En sum av våre inntekter fra dette produktet går til rydding av verdens 10 mest forurensede havområder og elveutløp, i tillegg til vår faste opprinnelsesgaranti som sikrer at det blir produsert like mye vannkraft som våre kunder forbruker av strøm. Denne avtalen er selvsagt ikke dyrere av den grunn, faktisk får du de to første månedene med helt gratis strømforbruk!

Gjennom vår forvaltningsavtale vil du motta strøm som er kjøpt inn når prisene er lave. Våre dyktige forvaltere med mange års erfaring gjør strategiske innkjøp som sikrer deg billig strøm – hele året! En forvaltningsavtale har som mål å slå spotprisen, og er i tillegg gjerne mer stabil og forutsigbar.

Forvaltningspris er inkl. elsertifikater og alle påslag. Det faktureres inneværende + 1 måned forskudd. Ved elektronisk faktura tilkommer ikke fakturagebyr, ved papirfaktura påløper fakturagebyr med kr 49,-. Produktet har 12 måneders bindingstid og kundene blir varslet ved prisendring på Min side eller e-post. Alle priser oppgitt inklusiv merverdiavgift.

Gratis strømforbruk 2 første måneder
Garantert vannkraft og miljøfond
Fastbeløp: 79 kr/mnd
Kundetype: Privat
Avregning: Forskudd
Bindingstid: 12 måneder

Kampanjetid: Utløpt