TINDE BLOGG

På flyttefot?

Flytte? Slik ordner du strømmen

Flytting er en omfattende prosess, og det kan være lett å glemme at strømmen også må ordnes opp i. Her kan du lese mer om hvordan du enklest mulig kan overføre strømavtalen din til din nye bolig.

  1. Ta kontakt med din strømleverandør og fortell at du skal flytte. Har du dato for både inn-og utflytting er det enklest å sende det med en gang, men det viktigste i første omgang er å si ifra hvilken dato du flytter ut.
  1. Når du har tilgang til den nye måleren din, hent ut målernummeret og send til strømleverandøren din sammen med ny adresse. Rutiner varierer fra aktør til aktør, men vi i Tinde Energi trenger en skriftlig bekreftelse på flyttingen per e-post. Målernummeret ditt finner du på selve måleren, se illustrasjon under. Du kan også ta et bilde av måleren og sende til din leverandør, så finner vi riktig tall for deg. Har du dato for både ut- og innflytting? Send denne over, så kan leverandøren sette alt til å gå automatisk når den store dagen kommer.

Hvordan finne målernummer

Lurer du på hvordan du finner målernummer? Se illustrasjonen. Merk at type strømmåler kan variere.

3. Flyttedag! Du står i et hav av esker og møbler, og strømavtalen er det siste du tenker på. Men frykt ikke – så lenge du har husket å informere leverandøren din om hvilken dato du skal flytte ut av din gamle bolig, er det mer spillerom når du skal flytte inn. Informer oss om adresse, målernummer og dato for innflytting inntil 30 dager etter du overtok boligen. Vi kan registrere deg som ny eier på en måler og ta med strømforbruket opp til 30 dager tilbake i tid.

Det er mye som må gjøres når man flytter, men med dette er strømmen i orden. Har du flere spørsmål angående flytting? Kontakt oss her.