TINDE energi.

Når du velger å gi Tinde Energi din tillit er du med på å utfordre de godt etablerte kraftleverandørene i bransjen. I motsetning til disse er vi eid verken av statlige eller kommunale aktører – og har heller ingen egen kraftproduksjon eller strømnett. Tinde Energi sin målsetning er å være en konkurransedyktig kraftleverandør med leveranse i hele Norge. Vår ambisjon er å være innovative, forutsigbare med lavest mulige energikostnader over tid. Dette gjør vi ved å analysere og ta kontroll over ditt energiforbruk!

Lave priser med effektiv drift

Hos oss finner du ingen heftige markedsbudsjetter og prangende lokaler. Vi har fokus på effektiv drift og lave kostnader. Vi skal være en kompetansebedrift som fokuserer på at våre medarbeidere skal utvikle seg både faglig og sosialt. Dette skaper trivsel og vekst.

Positivt og enkelt

Vi er en utfordrer og det stilles høye krav til vår kontakt med deg som kunde. Vår ambisjon er å ha markedets beste kundeservice. Via e-post svarer vi kjapt og ventetiden på telefon kort. Utfordringer tar vi på strak arm, og har vi gjort en feil retter vi den opp.