TINDE ENERGI

Tinde Energi er en ny aktør i det norske markedet, og vårt mål er å gjøre strømavtaler så enkle og forståelige som mulig. Faktisk er vi Norges raskest voksende strømleverandør, noe vi er veldig stolte over! Vi skal være åpne, tilgjengelige og informative, og hjelpe med å ta bedre og mer økonomiske valg. Strømmen trenger ikke være hverken kostbar eller komplisert, hos oss er det du ser det du får.

Vi svarer raskt og er alltid positive og løsningsorienterte – med DEG i fokus. Alle våre ansatte er opplært gjennom Tinde Skolen og vår ambisjon er å ha den beste kundeservicen i bransjen. Hos oss får du gode priser gjennom hele kundeforholdet. Vi sørger for at du får forutsigbarhet og lavest mulig energikostnader over tid, ingen lokketilbud.

Velkommen til oss – vi er her for deg!

Tinde Skolen

Vi i Tinde vil alltid sette våre kunder først, vi vil være en samarbeidspartner du kan stole på hvor du alltid føler deg ivaretatt. Som en del av vår satsing har vi opprettet Tinde Skolen: en omfattende opplæring alle våre ansatte har vært gjennom. Temaer i Tinde Skolen er blant annet løsningsorientert kommunikasjon, juridisk reglement, tekniske prosesser og mye mer. Vi mener god kundeservice krever dyp kunnskap om strøm og innsikt i markedet, ikke unnskyldninger og diskusjoner.

Vår forretningsidé

Vår bransje kan være både kaotisk og vanskelig å forstå. Det er mange ord og uttrykk leverandører forventer at du skal kjenne til, og det kan være utfordrende å vite hva man takker ja til noen ganger. Vårt mål er at våre kunder skal ha det så enkelt som mulig – forståelige og transparente avtaler, god kundeservice og tilgang på all informasjonen man trenger. Å ha en strømavtale hos oss skal være enkelt og trygt. Mange strømleverandører tjener mye penger på at man ikke vet hvilken avtale man har, og dette vil vi få en slutt på. Hos oss har vi DEG i fokus.

I oktober 2020 kom det frem at en rekke strømleverandører opererer med skjulte kostnader på sine strømavtaler. Vi er selvsagt ikke en av de 29 som ble klaget inn til Forbrukertilsynet, og kommer alltid til å jobbe for at våre kunder vet alt de trenger å vite om sine strømavtaler.